top of page

Over ons

Freaky Healthy is opgericht door Anita Visscher, maar al snel is Rosanne Verhoef erbij gekomen als orthomoleculair therapeut. 

 

Het is onze missie om jou de allerbeste versie van jezelf te laten zijn!

Wij geven je gezondheid een enorme boost door voeding- en leefstijlaanpassingen. 

Anita-21.jpg

Anita Visscher

Anita is opgeleid als orthomoleculair epigenetisch therapeut en heeft zich gespecialiseerd in de darmen. Ze werkt vanuit een grote theoretische kennis maar vind het heel belangrijk dat cliënten dicht bij hun gevoel blijven. 

 

Van origine is ze cultureel antropoloog, afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Maar ze heeft een aantal jaar geleden haar werkelijke passie ontdekt: gezondheid van mensen optimaliseren door middel van voeding en leefstijl. 

 

Anita is een moeder van 3 kinderen en woont met haar man en 4 poezen met veel plezier in Zandvoort.  Naast het runnen van haar praktijk geeft ze Essentrics en Yogales en vind je haar bij mooie golven geregeld op zee om te surfen. Daarnaast vindt ze het een sport om haar kinderen 'ongemerkt' gezond te laten eten. 

Rosanne Verhoef

Rosanne Verhoef is opgeleid als orthomoleculair epigenetisch therapeut en heeft zich gespecialiseerd in hormonen en diabetes. Ze weet je als geen ander direct op je gemak te stellen en denkt mee hoe veranderingen in te passen zijn in je leefstijl. 

Rosanne is van origine verpleegkundige neonatologie maar werkt al een aantal jaren als poh bij een huisartsenpraktijk. Maar ze kan het orthomoleculaire vak niet loslaten en werkt daarom met veel passie 1 dag in de week bij Freaky Healthy. 

Rosanne woont samen met haar man en 2 dochters in Nieuw- Vennep. Ze start elke dag met yoga en sport 2 keer in de week om gezond en fit te blijven. Daarnaast is ze dol op dieren en geniet ze van lekker en gezond eten.

WhatsApp Image 2023-02-05 at 20.02.30.jpeg
bottom of page