top of page

Ik ben Anita Visscher, 43 jaar, en woon in het heerlijke Zandvoort samen met mijn man, 3 kinderen en 4 poezen. Bij mooie golven kan je mij vinden in de zee op mijn surfplank. Daarnaast geef ik een paar uur per week Essentrics les. 

Ben eigenlijk mijn hele leven al gefascineerd geweest door het menselijk lichaam. In de loop van de jaren heb ik heel veel boeken verzameld over het menselijk lichaam en hoe het brein werkt. Daarnaast ben ik dol op koken en bakken dat al begon toen ik 8 jaar was in de keuken van mijn moeder. 

Het ging niet altijd even goed met mij. In mijn jeugd heb ik geworsteld met een eetprobleem. Het was een heftige periode, maar juist hierdoor geniet ik nu intens van het leven en van de kleine dingen. Ik heb geen eten nodig om my happy te voelen en daardoor voel ik me super vrij! Een intens geluk dat ik iedereen gun. 

 

Na mijn studie culturele antropologie in Leiden, heb ik jarenlang als projectleider en beleidsadviseur gewerkt. Een paar jaar terug heb ik besloten om het roer om te gooien. Ik heb mijn hart gevolgd en nu van mijn passie mijn werk gemaakt: mensen helpen om gezond, fit en blij te zijn zodat ze het maximale uit hun leven kunnen halen. En ik hoop ze een stuk van het vrije gevoel en geluk mee te geven dat ik elke dag mag voelen.

Juist omdat ik uit het bedrijfsleven kom en om mij heen heb gezien hoe slecht mensen voor zichzelf zorgen en ook veel collega's heb zien uitvallen. Zet ik mij in om bij bedrijven de duurzame inzetbaarheid van hun personeel te vergroten. Zodat werknemers energiek en blij aan het werk zijn en weten hoe ze om kunnen gaan met stress. 

 

Elke dag fiets ik door duinen van Zandvoort naar mijn praktijk op het prachtige landgoed Duinlust en geniet van deze heerlijke plek midden in de natuur.  Kom je een keer langs?

Anita-14.jpg

OVER MIJ

Opleidingen

  • Orthomoleculair adviseur basis

  • Orthomoleculair adviseur gevorderd 

  • Orthomoleculair epigenetisch therapeut

  • Darmtherapeut 

  • Hormonen & Vrouwenklachten

  • Energetisch morfologische bloedtest

  • Kinder orthomoleculaire therapie

  • Medische basiskennis

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden als cultureel antropoloog. 

Anita Visscher

Is opgeleid als orthomoleculair epigenetisch therapeut en heeft zich gespecialiseerd in de darmen. 

Anita is van origine cultureel antropoloog afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden maar heeft haar passie verloren aan de preventieve geneeskunde.

Rosanne Verhoef

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. 

bottom of page