top of page

ESSENTRICS 


Wat is essentrics?

Essentrics is gebaseerd op vloeiende stretches en krachttraining voor het hele lichaam. Doordat de spieren tegelijkertijd worden verlengd en versterkt, krijgt je lichaam de slanke vorm en mooie houding die je ook bij klassieke dansers ziet. Doordat je op een zachte manier je lichaam aan het stretchen bent, hef je blokkades op in je lichaam en voel je na afloop letterlijk de energie weer in je lijf stromen! 

 

De techniek is ontwikkeld door Miranda Esmonde-White, voormalig ballerina bij het Canadese Nationale Ballet. Zij ontworp deze work-out met twee doelen: het creëren van een sterk en gezond lichaam en het voorkomen van blessures.

 

Essentrics is voor alle niveaus geschikt en je hoeft er zeker niet lenig voor te zijn. In de lessen maak ik je bewust van de bewegingsvrijheid die je eigen lichaam heeft en hoe je daarvan maximaal kunt profiteren op zo’n manier dat je de energie weer voelt stromen.

Anita laat zien dat spieren soepel en lenig maken voor iedereen is weggelegd. Het wordt je makkelijk gemaakt om mee te doen. Pilates vind ik soms best spannend omdat ik niet echt lenig ben.  Maar met de essentrics lessen van Anita heb ik nu ervaren dat ik meer kan dan ik dacht. Je stijfheid raakt los. De uitleg is helder en altijd met een glimlach. Heerlijke start van de dag. Essentrics smaakt naar meer en dat is precies wat ik ga doen zodra het weer kan. Dank je wel Anita.

Gracia

Elke dinsdag en donderdag in de ochtend doe ik een 15 minuten Essentrics workout van Anita online.Ik dacht eerst: ‘neeeee, dat lijkt mij niks zo online’. Maar het is heerlijk. Anita is heel duidelijk, je ziet haar goed en ze heeft zalige muziek met een rustige stem. In het echt zal het vast veel leuker zijn, maar achter je scherm is ook zeer zeker heel goed te doen. Zalige oefeningen om een werkdag mee te beginnen met, heel belangrijk, een glimlach op je gezicht.

Michelle

Ongelofelijk, hoe Anita met zo gemakkelijk uit te voeren bewegingen, zo’n verschil kan maken in je lijf.Ik stap verkwikt en vol energie uit haar les !


Bianca

Online abonnementen:

Geniet waar en wanneer je wilt van online essentrics workouts. 

  • kies zelf de duur van de workout

  • op tijdstip wannner het jou uitkomt

  • ruime keuze uit 10, 15 en 30 min workouts

  • oneindige variatie met 5 uur aan video's

  • voor alle niveau's geschikt

  • onbeperkt toegang tot alle workouts

  • elke maand nieuwe workout video's

 

Abonnementen per maand (€20,-), kwartaal (€35,-) of half jaar (€60,-)

 

Meld je aan via onderstaande knop en je kunt kiezen uit de verschillende abonnementen. 

online essentrics workout

Kijk overal

Flexibel 

abonnement 

Geen dure apparatuur nodig

Kijk op elk apparaat

bottom of page