top of page
Citrus Fruits

Trainingen en coaching voor duurzame inzetbaarheid van werknemers

Gezond en weerbaar

GROEPEN

Een presentatie tijdens een afdeling/teamoverleg over hoe je jezelf gezond en fit houdt. Wat zijn de signalen waar je naar moet luisteren en hoe voorkom je (langdurige) uitval door ziekte. Specifieke aandachtsgebieden kunnen verwerkt worden in de presentatie, bv mentale gezondheid of juist aandacht voor meer beweging. Praktische en toepasbare tips en tools worden aangereikt.  

COACHING

Coaching en begeleiding van individuele werknemers is heel doelgericht en effectief. Door persoonlijke begeleiding kan ingegaan worden op specifieke klachten of belemmeringen. De focus ligt op voeding en leefstijl (slaap en beweging). Wanneer stress een grote factor is, zal ingegaan worden op de signalen van stress en geleerd hoe hier mee om te gaan om langdurige uitval te voorkomen.

TEAM-UITJE

Een interactieve workshop met alles wat je wilt weten over gezonde voeding, werking van je lichaam en tips & tricks om de hele dag door energie te hebben! Combineer dit met een yoga of essentrics workout en met een gezonde maaltijd dan gaat iedereen met een grote glimlach naar huis! Daarnaast is het ook mogelijk om andere activiteiten te koppelen aan dit teamuitje, denk bv aan surfen of suppen. 

Vraag een offerte aan of meer informatie

Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden om te investeren in de gezondheid en stressbestendigheid van je personeel, neem dan contact met mij op. Mijn trajecten zijn altijd op maat en in overleg met de opdrachtgever. 

Bedankt voor je interesse!
bottom of page